Path Kanggo Nemokake Pets sing luwih apik

Path Kanggo Nemokake Pets sing luwih apik

Path Kanggo Nemokake Pets sing luwih apik

Hot

Thursday, December 28, 2017

Path Kanggo Nemokake Pets sing luwih apik

December 28, 2017 0

Sinau Kabeh Ana Ngerti Kanggo Ndhukung Hak-hak Kewan lan Kesejahteraan

Ing dina lan wektu modern iki, saiki ana kekuwatan nyebarake sato kewan lan kewan-kewan kewan sing dumadi ing ndonya sing nyebabake dadi masalah internasional sing kudu diwenehi perhatian lan kesadaran dening maneka jinis entitas kabeh donya. Dina iki, paling akeh budaya kulon ana sing duwe hukum dhewe sing ngamanake hak-hak kewan minangka ngukum wong-wong sing nglakoni kewarasan kewan internasional, conto kudu mbutuhake gaweyan sing abot utawa meksa supaya akeh banget. Saliyane iku, uga duwe fasilitas rehabilitasi sing diwenehake kanggo kewan liar uga organisasi sing menehi dhukungan penuh kanggo sababe, uga ora nyatakake yen organisasi kasebut uga njaga habitat alam kanggo kewan.

Ana sawetara perkara sing penting banget kanggo sampeyan sadurunge sampeyan ngliwati organisasi kewan sing ana ing kono kayata nyinaoni kabeh topik sing ana gegayutan karo hak-hak kewan lan kesejahteraan lan uga duwe pemahaman sing luwih apik apa sing saestu diyakini. Ing organisasi paling gedhe ing donya yaiku PETA utawa Rakyat kanggo Perawatan Etika Hewan wis dadi misuwur lan populer amarga perang nglawan kewan kewarasan kanggo riset, utamane ing riset sing kaya-kaya ngukur efek bisa saka bahan kimia caustic menyang mata kéwan uga nggoleki dosis nyebabake bahan kimia sing digunakake ing rumah tangga. Nanging maneh, sing ora mung ana ing babagan PETA, amarga uga dikenal minangka advokasi nulak tumindake kewan supaya bisa digunakake kanggo nyenengake, nenang utawa nikmati hiburan, kayata Praktek mung nuduhake ora ngormati saka wangun liya.

Ana akeh kewan sing ana ing kono sing ditinggalake dening para pemilike sing padha tresna banget, sing ora bakal kaya kasus nalika wong lan kewan wis dicocogake, kewan mesthi bakal entuk manfaat luwih saka kabeh katresnan lan kabeh care sing bisa ditampa saka pemilik utawa saka wong liya. Mulane yen sampeyan wis nyekseni sembarang bentuk penyalahgunaan kewan utawa yen sampeyan wis ndeleng kewan sing ana ing bebaya, nggawe nuisance utawa mbantah ancaman kesejahteraan warga, sing paling apik sing bisa dilakoni yaiku laporan kanggo organisasi panguwasa utawa kewan nalika sampeyan bisa. Sanajan, nalika nerangake kasus kasebut, sampeyan bakal kuwatir bab kewan sing wis dilapurake bakal dikunci nanging banjur maneh, mung mikirake babagan iki minangka skenario sing luwih apik tinimbang ngganteni kewan sing nate nyerang utawa diantemi dening wong liya .
Read More